SPromocije

Telekom promocija Samsung Galaxy Z Fold4, Fold5 in Galaxy S23 Ultra september 2023

Registrirate lahko naprave vključene v to promocijo, ki so bili kupljene v obdobju od 01.09.2023 do 30.09.2023 pri naslednjih uradnih Samsung partnerjih na območju Republike Slovenije: 

Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, ter pri njegovih uradnih partnerjih.

Registracija naprave vključene v to promocijo, se lahko izvede v obdobju od od 01.09.2023 do 14.10.2023. 

Pogoji in določila
01

Postopek registracije vključuje vnos podatkov, potrebnih za uspešno registracijo in za to je potrebno vnesti: ime, priimek, e-poštni naslov kupca, poštni naslov kupca, kamor se dostavi ugodnost, mesto nakupa, telefonsko številko, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave – račun ali potrjen garancijski list, kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave.

02

Vpisan IMEI se v trenutku vpisa preveri v naši bazi in v kolikor je najden se pod poljem za vnos izpiše model telefona. V kolikor IMEI ni najden se izpiše IMEI ni najden. Za uspešno zaključitev postopka registracije se je potrebno soglašati s pogoji in določili.

03

Če je registracija naprave pravilna in potrjena, bo kupec prejel ugodnost, predvidoma v 15 delovnih dni po potrjeni registraciji, najkasneje pa do 31.10.2023. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji.

Informacije o kupcu

Vnesi naziv prodajnega partnerja in IMEI številko

Izberite ugodnost

Pripni dokazilo o nakupuZa vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca

Vprašanja in odgovori

IMEI baza se dnevno posodablja - registracijo poizkusite opraviti kasneje.