SPromocije

Promocija Samsung pospeševanje prodaje Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Ob nakupu naprave Samsung Galaxy Z Flip3 5G v skladu z določili te promocije, prejmete darilo Samsung Galaxy Buds 2 črne.

Pogoji in določila

Registrirate lahko naprave vključene v to promocijo, ki so bili kupljene v obdobju od 25.05.2022 do 30.07.2022 pri naslednjih uradnih Samsung partnerjih na območju Republike Slovenije: 
Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, ter pri njegovih uradnih partnerjih.

Registracija naprave vključene v to promocijo, se lahko izvede v obdobju od od 25.05.2022 do 14.08.2022

Pogoji in določila
01

Postopek registracije vključuje vnos podatkov, potrebnih za uspešno registracijo in za to je potrebno vnesti: ime, priimek, e-poštni naslov kupca, poštni naslov kupca, kamor se dostavijo slušalke, mesto nakupa, telefonsko številko, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave – račun ali potrjen garancijski list, kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave.

02

Vpisan IMEI se v trenutku vpisa preveri v naši bazi in v kolikor je najden se pod poljem za vnos izpiše model telefona. V kolikor IMEI ni najden se izpiše IMEI ni najden. Za uspešno zaključitev postopka registracije je potrebno soglašati s pogoji in določili.

03

Če je registracija naprave pravilna in potrjena, bo kupec prejel darilo, predvidoma v 15 delovnih dni po potrjeni registraciji. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji.

Registracije so bile možne do 14.08.2022.