SPromocije

Promocija Samsung pospeševanje prodaje Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Registrirate lahko naprave vključene v to promocijo, ki so bili kupljene v obdobju od 15.06.2022 do 31.07.2022 pri naslednjih uradnih Samsung partnerjih na območju Republike Slovenije: 
Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, ter pri njegovih uradnih partnerjih.

Registracija naprave vključene v to promocijo, se lahko izvede v obdobju od od 15.06.2022 do 14.08.2022. 

Pogoji in določila
01

Postopek registracije vključuje vnos podatkov, potrebnih za uspešno registracijo in za to je potrebno vnesti: ime, priimek, e-poštni naslov kupca, poštni naslov kupca, kamor se dostavijo slušalke, mesto nakupa, telefonsko številko, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave – račun ali potrjen garancijski list, kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave.

02

Vpisan IMEI se v trenutku vpisa preveri v naši bazi in v kolikor je najden se pod poljem za vnos izpiše model telefona. V kolikor IMEI ni najden se izpiše IMEI ni najden. Za uspešno zaključitev postopka registracije je potrebno soglašati s pogoji in določili.

03

Če je registracija naprave pravilna in potrjena, bo kupec prejel darilo, predvidoma v 15 delovnih dni po potrjeni registraciji. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji.

Registracije so bile možne do 14.08.2022.